Warta munggaran Naon ciri gandeng gabungan universal?

Kopling universal nganggo ciri mékanismena

torsi sareng gerakan tiasa dipercaya. Karakteristik gandeng universal nyaéta: strukturna ngagaduhan sudut tembus anu béda, sareng dua sudut kalebet aksial tina gandeng universal benten, umumna antara 5 ° -45 °.

Pamakéan gandeng gabungan universal

Dina transmisi kakuatan gancang-gancang sareng beurat-tugas, sababaraha gandeng ngagaduhan panyangga, sareng dina kaayaan damping, éta dilakukeun pikeun muterkeun babarengan pikeun ngalirkeun bagian mékanis tina kagum variabel. Sareng ningkatkeun kinerja dinamis tina shafting. Gandeng diwangun ku dua beulahan, anu masing-masing disambungkeun sareng poros nyetir sareng aci anu didorong. Umumna, mesin listrik seuseueurna nyambung sareng kopling sareng mesin damel.

Aya sababaraha jinis kopling gabungan universal

Gandengna ngagaduhan dua batang anu nyambung. Kusabab kasalahan manufaktur sareng instalasi, post-deformasi sareng parobihan suhu, posisi relatif dua batang bakal robih, sareng alignment ketat sering henteu dijamin. Komponén, naha éta ngagaduhan kamampuan pikeun ngimbangan sababaraha ragam pamindahan, nyaéta, naha éta tiasa ngajaga fungsi konéksi sareng tujuan gandeng dina kaayaan pamindahan relatif. Kopling tiasa dibagi kana kopling kaku, kopling fléksibel sareng kaamanan Kopling. Jinis utama gandeng, ciri sareng peranna dina katégori pernyataan dina sistem transmisi

Kopling kaku ngan ukur tiasa ngirimkeun gerak sareng torsi tanpa fungsi sanésna, kalebet gandeng dua arah, kopling leungeun baju, gandeng jepitan, jst.

Kopling fléksibel Kopling fléksibel tanpa unsur elastis henteu ngan ukur tiasa ngirimkeun gerak sareng torsi, tapi ogé ngagaduhan tingkat pangenalan anu béda. Kinerja kompensasi radial sareng sudut kaasup gandeng gir, gandeng universal, Gandeng ranté, gandeng slaider, gandeng diafragma, jst.

Gandeng fléksibel sareng elemen elastis tiasa nyebarkeun gerak sareng torsi; éta ngagaduhan derajat béda-béda perkenalan, radial sareng kinerja santunan sudut; éta ogé ngagaduhan tingkat anu béda tina réduksi geter sareng buffering, ningkatkeun kinerja sistem transmisi kalebet Ragam gandeng fléksibel sareng unsur elastis non-logam sareng gandeng fléksibel sareng unsur élastis logam. Struktur rupa-rupa kopling elastis béda, kondasina béda, sareng peran dina sistem pangiriman ogé béda.

Kopling kaamanan anu fleksibel ogé ngagaduhan tingkat kinerja kompénsasi anu béda, kalebet jinis pin, jinis gesekan, jenis bubuk magnét, jinis séntipugal, jinis hidrolik sareng gandeng kaamanan sanés.

Gedéna sareng arah pamindahan relatif dua sumbu. Nalika éta sesah pikeun ngajaga alignment anu ketat sareng tepat tina dua batang saatos dipasang sareng disaluyukeun, atanapi nalika dua aci bakal ngaganggu perpindahan relatif tambahan salami prosés damel, kopling fléksibel kedah diganti. Salaku conto, nalika perpindahan radial dina arah aksial, gandeng slaider tiasa dipilih, sareng perpindahan sudut nembus atanapi nyilangan dua batang tiasa dihubungkeun sareng kopling universal.

Réliabilitas sareng lingkungan kerja tina gandeng. Kopling anu henteu meryogikeun pelinciran biasana didamel tina komponén logam sareng langkung dipercaya; gandeng anu meryogikeun pelinciran gampang kapangaruhan ku tingkat pelumasan sareng tiasa ngotorkeun lingkungan. Kopling ngandung komponén non-logam sapertos karét peka suhu, média korosif sareng cahaya kuat, sareng rawan sepuh.

Kusabab alesan sapertos manufaktur, pamasangan, deformasi beban sareng parobihan suhu, sesah pikeun ngajaga alignment anu ketat sareng akurat tina dua poros saatos dipasang sareng disaluyukeun. Aya gelar kapindahan dina arah x sareng Y sareng sudut pesongan CI. Nalika kapindahan radial ageung, gandeng gésér nyaéta opsional, sareng perpindahan sudut nembus atanapi nyabit-nyabit dua batang tiasa disambungkeun sareng kopling universal. Nalika dua batang ngahasilkeun perpindahan relatif tambahan kusabab gangguan nalika prosés damel, kopling fleksibel kedah dipilih.


Pos waktos: Aug-27-2020