Kumaha koordinat kopling sareng throttle?

Kumaha kerjasama sareng kopling sareng throttle?

Mimiti, gearna kedah dina posisi nétral. Saatos ngamimitian mobil, depress kopling dugi ka tungtung, teras lebetkeun gear kana posisi gir munggaran. Teras leupaskeun kopling. Nalika ngaleupaskeun kopling, kedah laun. Nalika anjeun ngaraoskeun mobil rada oyag sareng Saatos mimiti maju, lalaunan ngeusian bahan bakar, sareng dina waktos anu sasarengan, teraskeun ngaleupaskeun kopling dugi ka leres-leres dileupaskeun sareng mobilna mimiti lancar. Kumaha carana kerjasama sareng kopling sareng throttle nalika ngebut sareng ngagésér

Nalika urang kedah nganggo pakakas tinggi, urang kedah nyocogkeun kagancangan gear target, maka urang kedah nambihan throttle supados gancang ngahontal kagancangan gear target (contona, nalika gir dina 5 roda, kagancangan kedahna dugi ka 50 yard atanapi langkung). Sakali nepi, urang tiasa ngalengkepkeun kopling, pasang roda gigi, teras ogé ngaleupaskeun kopling (laju tiasa ditingkatkeun), sareng dina waktos anu sami throttle tetep dijaga supados gancang dina kisaran anu stabil.

Kumaha kerjasama sareng kopling sareng throttle nalika ngaleutikan sareng ngagésér?

Nalika anjeun kedah turun, anjeun kedah langkung gancang nurunkeun kagancangan. Urang mimiti napak kana rem pikeun ngalambatkeun, ngawangun akselerator ku suku katuhu, angkat suku katuhu, gancang napak kana pedal kopling, sareng mindahkeun tuas gir kana gear anu cocog. , Leupaskeun pedal genggaman, sareng nalika ngaleupaskeun gagang gagang, lalaunan ngaléngkah kana akselerator nganggo suku katuhu anjeun.

Kumaha koordinat kopling sareng throttle?

1. Alesan flameout awal nyaéta kopling diangkat gancang teuing.

Nalika 1 dugi ka 2 kosong, éta moal pareum nalika anjeun angkat, sareng éta bakal mimiti caket saatos 2 dugi ka 3, janten anjeun kedah angkat pisan lalaunan nalika 2.
Nalika angkat ka 2, entong tingkatkeun throttle ku jalan pikeun ngirangan jumlah kios, (ngeusian bahan bakar bari ngangkat kopling) teu aya pangaruhna. Éta mimiti normal.

2. Kakuatan gear kadua tiasa naék jalan gunung, sareng gancangna tiasa dikontrol ku satengah nyekelan kopling dina gear kadua. (Dina hal laju U-turn gancang). Upami speed U-turn gancang atanapi laun, anggo 1 gear kanggo ngendalikeunana.

3. Laju pas pisan sareng mobilna moal kios. Pikeun ngaleutikan, murulkeun kopling, sareng ngagancangkeun, ningkatkeun akselerator. Dina kaayaan normal, péngkolan dikawasa ku 2 roda gigi.


Pos waktos: Aug-27-2020