Sabaraha kilométer pikeun ngarobih disk cakram unggal waktos?

Disebutkeun yén bantalan marake henteu dibereskeun sakalian ngarobihna. Éta gumantung kana kaayaan nyetir sareng kabiasaan nyetir. Kabiasaan ieu bakal mangaruhan panggunaan bantalan marake. Upami anjeun tiasa ngawasa saé, anjeun bakal mendakan yén dina sababaraha kasus teu kedah napak kana rem pisan. Upami pilem na dianggo saé, éta tiasa ngahontal 100.000 kilométer.

Teras, dina kaayaan naon anu kedah diganti pikeun bantalan marake, anjeun tiasa ngalangkungan pamariksaan biasa sapertos kieu, sareng langsung ngagentos upami aranjeunna nyumponan saratna.

1. Pariksa kandel bantalan marake

Pariksa naha bantalan marake ipis. Anjeun tiasa nganggo senter alit kanggo niténan sareng mariksa. Nalika pamariksaan mendakan yén bahan gesekan hideung tina bantalan rem caketna, sareng kandelna kirang ti 5 mm, anjeun kedah nimbangkeun ngagentosna.

2. Sora ngerem

Upami anjeun ngadangu aya logam anu keras dina rem nalika nyetir unggal dinten, anjeun kedah merhatoskeun dina waktos ayeuna. Ieu beusi alarm dina bantalan marake anjeun parantos mimiti ngagem cakram rem, janten sora logam seukeut ieu.

3. kakuatan marake

Nalika nyetir di jalan sareng napak kana rem, upami anjeun raoseun pisan, aya perasaan anu lemes. Sering diperyogikeun pikeun mencét rem langkung jero pikeun ngahontal pangaruh ngerem sateuacanna. Nalika rem darurat dianggo, posisi pedal écés bakal handap. Bisa jadi bantalan marake na dasarna kaleungitan gesekan sareng kedah diganti ayeuna-ayeuna, upami kacilakaan serius bakal kajadian.

Sabaraha kilométer pikeun ngarobih disk marake?

Sacara umum, cakram rem dirobih unggal 60,000-70,000 kilométer, tapi spésipikna masih gumantung kana kabiasaan panggunaan sareng lingkunganana. Kusabab sadayana gaduh kabiasaan nyetir anu benten, cakram marake sareng bantalan marake benten. Nyatana, cakram marake sareng bantalan marake mangrupikeun tugas penting anu kedah diparios sateuacan nyetir. Sababaraha toko 4S memang tanggung jawab pisan sareng tiasa ngingetan yén cakram rem kedah diganti.

Nalika bantalan marake diganti teuing sababaraha kali, anggoan cakram marake bakal ningkat. Dina waktos ayeuna, cakram marake kedah diganti. Cakram marake kudu diganti saatos dua atanapi tilu bantalan marake diganti dina hiji shift. Ku alatan éta, nalika ngaganti bantalan marake, cakram marake ogé kedah parios dina waktosna, sareng diganti nalika aranjeunna ageman parah.

Salian ti pakean rem normal, aya ogé anu disababkeun ku kualitas marake pad atanapi cakram rem sareng pembentukan bahan asing nalika operasi normal. Upami hub marake diagem ku bahan asing, alur jero atanapi permukaan cakram nganggo ageman (kadang ipis atanapi kandel) Disokong ku gaganti éta bakal langsung mangaruhan kaamanan nyetir urang kusabab béda maké sareng cimata.

Titik pikeun diperhatoskeun dina pangropéa cakram rem: Kusabab cakram rem na bakal ngahasilkeun seueur panas nalika ngerem, tong ngumbah mobil langsung saatos mobilna marake. Anjeun kedah mareuman rem pikeun ngirangan suhu permukaan cakram rem pikeun nyegah cakram marake suhu luhur tina ngabareuhan kusabab kontak sareng cai tiis. Panyusutan tiis ngahasilkeun deformasi sareng retakan. Salaku tambahan, cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kahirupan cakram rem nyaéta ngajaga kabiasaan nyetir anu saé sareng nyobian ulah aya anu ngadadak.


Pos waktos: Aug-27-2020