Tentang Kami

fa

Wilujeng sumping di AHEM

Zhejiang AHEM Auto Parts Co., Ltd. diadegkeun dina taun 1993, mangrupikeun produsén profesional pikeun ngerem otomatis. Tempatna di Taman Industri Kota Fengqiao, Zhuji, Zhejiang. Perusahaan ngaliput daérah 13,000m ², ngagaduhan langkung ti 50 padamel sareng ngagungkeun prosés produksi anu maju sareng alat uji coba lengkep sapertos casting casting, stamping, alat mesin CNC, perawatan permukaan produk sareng jalur perakitan.

Langkung 20 taun pangalaman produksi sareng ningkatkeun prosés tés prosés produksi sareng sistem manajemen kualitas mastikeun reliabilitas sareng daya tahan elemen pengereman. Produk unggulan parantos dianggo di seueur pabrik mesin utama di Cina, sareng produk parsial diékspor ka Asia Tenggara, Amérika Wétan Tengah, Afrika, jst.

Nyiptakeun kualitas anu saé mangrupikeun kawijakan kualitas sareng konsép bisnis urang. Dina nyanghareupan tangtangan sareng kasempetan industri otomotif, kami daék gawé bareng para padagang domestik sareng luar negeri pikeun ngahontal saling kauntungan sareng kaayaan win-win.

Pabrik kami

Pameran

Puseur Machining CNC

Parangkat Tés

Lokakarya casting otomatis maot

Bengkel Stamping

Lokakarya Las

Bahan atah

Majelis

Gudang

Barang ngangkut