1. Pabrik diadegkeun taun 1993.

2. Langkung ti 20000produksi jeung gudang.

3. teknisi propésional sareng alat produksi modéren.

4. 100% lulus pamariksaan kualitas.

5. jasa saé 24-jam.

maca deui
tingali sadayana